De Onverwoestbare Polisport Hendels Getest

De Onverwoestbare Polisport Hendels Getest
Bezig met laden... 15 view(s)
De Onverwoestbare Polisport Hendels Getest

Rem- en koppelingshendels zijn essentiële componenten van elke motor, maar bij een valpartij zijn ze vaak als eerste beschadigd. Polisport, bekend om hun innovatieve benadering, heeft nu een oplossing ontwikkeld: de APT Unbreakable hendels. Deze hendels beloven een einde te maken aan het probleem van brekende hendels.


Wat Polisport Belooft

Polisport introduceert de APT Unbreakable hendels, ontworpen om de conventionele hendels te overtreffen in duurzaamheid. Deze hendels zijn vormgegeven zoals de standaard hendels, maar zijn vervaardigd met een geavanceerde APT-technologie. Deze techniek zorgt ervoor dat de hendels buigen in plaats van breken of barsten bij een val. Een roestvrijstalen strip aan de binnenkant versterkt de hendel verder, waardoor deze zijn vorm behoudt tijdens regulier gebruik. We hebben een video gemaakt om te laten zien dat de hendels echt kunnen buigen en deze ook weer terug te buigen zijn.


Functionaliteit en Installatie

De APT Unbreakable hendels van Polisport zijn compatibel met alle standaardmotorfietsen en zijn gemakkelijk te monteren. Ze behouden de ergonomie van de originele hendels, waardoor ze direct vertrouwd aanvoelen. Klanten die er nu mee rijden zeggen dat de hendels fijn aanvoelen en net als de originele hendels functioneren.


Rijervaring en Duurzaamheidstest

We hebben deze hendels getest onder extreme omstandigheden door ze te monteren op een enduromotor en ze uit te dagen op een modderig off-road parcours. Ondanks ons agressieve rijden en een paar valpartijen, bleven de hendels intact zonder enige vervorming. Een extra test in de werkplaats, waarbij we de hendel in een bankschroef klemden en buigen tot 75 graden, bevestigde de indrukwekkende flexibiliteit en duurzaamheid. Na de buiging keerde de hendel moeiteloos terug naar zijn oorspronkelijke vorm.


Conclusie

De Polisport APT Unbreakable hendels zijn een betrouwbare keuze voor motorrijders die regelmatig de grenzen opzoeken. Ze combineren de vertrouwde vorm van OEM-hendels met superieure duurzaamheid en functionaliteit. Voor een prijs van €20,06 per stuk of €35,19 voor een set, bieden deze hendels een uitstekende waarde voor iedereen die de levensduur van hun motoronderdelen wil verlengen. Enduro rijders zouden deze hendels zeker moeten monteren en liefhebbers van hard enduro zoals de Erzbergrally of de Romaniacs kunnen er volgens ons niet zonder.

Opmerkingen
Leave your comment
Your email address will not be published
Powered by Amasty Magento 2 Blog Extension